• +37067616430
  • info@siauliuvaldorfomokykla.lt
  • Žemaitės g. 83A, Šiauliai
Naujienos
Mokykloje – vaikų vasaros stovykla „Mes – kūrėjai”

Mokykloje – vaikų vasaros stovykla „Mes – kūrėjai”

Kiekvienas žmogus yra kūrėjas, o vaikai – ypatingi, nes standartų dar nesugadintos asmenybės yra ypatingai kūrybiškos, tačiau trapios ir paveikios išorės veiksniams. Pasitelkę vaikų prigimtines galias ir žingeidumą, sujungę įvairias dailės technikas bei dailės terapijos – neuroedukacijos metodiką, stiprinsime vaikų pasitikėjimą savo kūrybiškumu ir gebėjimą save bei kitus pažinti per kūrybą.
Susipažinsime su emocinio intelekto pagrindais, tyrinėsime jausmus ir emocijas, mokysimės juos pažinti, išveikti ir suvaldyti, mokysimės pajusti savo ir kito ribas, bendrauti, bendradarbiauti ir labiau pasitikėti savimi.
Stovyklos programa sudaryta ne tik iš terapinės, bet ir praktinės dalies, tad vaikai, susipažinę su įvairiais dailės žanrais, savo kūrybiškumą išreikš atlikdami įvairias kūrybines užduotis, kurios liks atminimui ir džiugins juos pačius bei artimuosius.
Vasaros stovykla 7-10 metų vaikams „Mes – kūrėjai!“ vyks:
liepos 1 – 5 d. (vietų nebėra)
liepos 15 – 19 d. (liko 3 vietos)
rugpjūčio 19-23 d. (vietų nebėra)
5 dienų stovyklos kaina 150 eurų vaikui (įskaičiuotas maitinimas, visos priemonės). Šiaulių miesto savivaldybė finansuoja 50 eurų vienam vaikui, tad stovykla vaikui kainuos 100 eurų.
Kviečiame registruotis: https://forms.gle/52rTrxqaKNJaUVLp7
Daugiau informacijos: +370 676 16 430, stovykla@siauliuvaldorfas.lt (Loreta).
Šiauliai šviečia!
Skip to content